🦊🐰För ett par veckor sedan fick jag hemskickat ett DIY Sleeve från @schooledbypaper.se som går att måla på. Processbilder finns nedan. Jag har nu också möjlighet att erbjuda 10% i rabatt hos schooledbypaper.se. Ange bara rabattkoden ”BYCAMILLA” i kassan.

⭐️Schooled By Paper säljer produkter som väskor, sleevar och mycket annat av papper. De känns och fungerar som läder men är av papper – ja, papper alltså, helt fantastiskt! När jag fick min sleeve, kände jag direkt hur det kliade i fingrarna! Ja, ni som känner mig vet att jag inte gör något halvhjärtat. 💖Jag ville verkligen testa och utmana det här materialet och blev grymt imponerad! Då hela väskan är gjord av papper, bestämde jag mig för att måla hela den, både på utsidan och insidan. Var inspirerad av fantasidjur som kitzunes och wolpetingers från sagor så denna sleeve får titeln ”Into The Woods”🌲🌲Jag måste göra ett förtydligande – det känns som läder men det är INTE som att måla på läder. Att måla på läder är komplicerat men det är inte alls så på de här ritblocken till väskor. Ytan är matt och känns som ett akrylpapper. Den lätt sträva ytan gör att hobby- och akrylfärger, poscapennor och så vidare verkligen sitter och när ytan torkat, ja då håller det hur bra som helst. Det torkar snabbt också, jag kunde måla och sen gå och hälla upp en kopp kaffe och tillbaka så hade färgen hunnit torka. Det finns en fantastisk potential i de här produkterna, gillar du scrapbooking, decoupage och så vidare? Då kan du gå loss och skapa en helt unik väska som är det enda av sitt slag – som bara du har!

Lämna ett svar